WEBOLDAL KÉSZÍTÉS REFERENCIÁK

Golden-Rose.hu (2016)

Weboldal: www.golden-rose.hu

Weboldalcsomag: Prémium

Készült: 2016. július

  • Arculat, webdesign 100%
  • Weboldal szerkezet / Kivitelezés 100%
  • Megrendelői elégedettség 100%

Projekt leírása

A feladat 2014-ben általunk készített a  www.golden-rose.hu esküvői ruha szalon weboldal újratervezése volt, úgy, hogy az oldal megőrízze korábbi arculati világát és stílusjegyeit, mégis legyen teljesen friss és újszerű. Ez a munka a megrendelőtől kapott második megbízásunk volt. (Mivel a megrendelő elégedettsége ezúttal is maximális volt, hamarosan, 2017-ben követte ezt a munkát egy újabb, azóta elkészült megbízás, az amerikai piacra célzott fotós portfólió weboldal, az www.arcordo.com.

“Égerházi Szabolcs évek óta a weboldal fejlesztésünk és karbantartásunk megoldása. Mindkét weboldalunkat, a www.golden-rose.hu és a www.arcordo.com oldalt neki köszönhetjük. Rugalmasság, segítőkézség jellemezte a munkakpcsolatot. Külön köszönjük a legutóbbi projekt során tapasztalt együttműködési készséget és a szép oldalt!” Nagy Sándor

x

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, amelyek segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei.

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ