Általános Szerződési Feltételek

A www.kreativweb.hu weboldalon leadott megrendelés távollevők között létrejövő elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről és a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Elállási szándékodat az (webkeszites[kukac]kreativweb[.]hu) email címen jelezheted.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a >>Megrendelem<< gombra való kattintással Égerházi Szabolcs Egyéni vállalkozóval kötöd (3413 Cserépfalu, Széchenyi u. 9. Adószám: 64474948-1-25)

2. Fizetési feltételek:

Megrendelésed után e-mailben azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a proforma számlát. A megrendelésedet bankkártyával (BARION), átutalással illetve bankfiókban történő készpénzes befizetéssel tudod kiegyenlíteni. Az összeg beérkezése után elektronikus számlát állítunk ki, amely további pénzügyi teljesítést már nem igényel. A fizetési határidő 8 nap, ezt követő kifizetés esetén kedvezményes ár esetén a kedvezményes ár már nem érvényes.

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz

  

A megrendelt terméket az összeg beérkezése után fogod tudni letölteni (letölthető termék esetén) vagy ezt követően kezdődik meg a megrendelt szolgáltatás teljesítése (weboldal, webáruház készítés vagy egyéb marketing szolgáltatás pl. szövegírás, stb.).

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.


3. Megrendeléstől való elállás joga:

(1) A távollevők között kötött szerződésekről és a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló, 45/2014. (II.26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől és legkésőbb az elállási szándék bejelentésétől számított 14 naptári napon belül visszaküldheti a megrendelt terméket. Az eladó a kormányrendeletnek megfelelően haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a termék vételárát és annak esetleges szállítási költségét a vállalkozás által biztosított alap szállítás díj összegével megegyező összegben. A termék visszaküldésnek költsége a megrendelőt terheli.

Az eladó mindaddig visszatarthatja a vételár visszatérítést amíg a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta vagy nem igazolta kétséget kizáró módon, hogy azt visszaküldte. A kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

(2) A megrendelt, kifizetett és teljesített (átvett, beleértve a letöltést is) terméktől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozás (45/2014. II.26). Kormányrendelet) értelmében a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot lezárt csomagolású digitális tartalmak (hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele esetében ha az átadást követően csomagolást felbontotta.

(3) Nem élhet továbbá elállási jogával átvétel után a fogyasztó a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom (hang-, illetve képfelvétel, e-book, számítógépes szoftver, internetes tartalmak, letölthető termékek vásárlása esetén (hiszen ilyenkor lehetővé válik a fogyasztó számára a szerzői jogi védelem alá eső információk és termékek használata), valamint olyan termék értékesítése esetén, amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza (letölthető elektronikus vagy digitális tartalmak, pl: e-book, e-könyv, szoftver, hangfelvétel, videó) abban az esetben, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést.

Mivel a jelen weboldalon rendelhető 3/(3) pontban részletezetteknek megfelelő nem tárgyi adathordozón nyújtott letölthető digitális tartalmak és digitális termékek átadása (teljesítése) kifizetést követően automatizáltan történik, a megrendelésben szereplő vételár (ellenérték) összegének kiegyenlítését a fogyasztó teljesítésre vonatkozó kifejezett előzetes és írásos beleegyezésének tekintjük, amellyel a fogyasztó tudomásul veszi, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszti a 3/(1) pontban részletezett 3/(3) pontban szereplő szerződésekre vonatkozó 14 napon belüli elállási jogát.

Teljesített szerződésnek (átvett terméknek) minősül a letöltés is, még abban az esetben is, ha a fogyasztó a megrendelt terméket még nem töltötte le annak ellenére, hogy a letöltéshez szükséges hozzáférést megkapta, hiszen az később bármikor hozzáférhető és letölthető.

A Fogyasztó a megrendelésének elküldésével (a Megrendelés gomb lenyomásával) elismeri, hogy megismerte és elfogadja a fentebb ismertetett megrendelésre vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket.