Jogi nyilatkozat

A www.kreativweb.hu (továbbiakban: weboldal, weblap) üzemeltetője Égerházi Szabolcs egyéni vállalkozó (3413 Cserépfalu, Széchenyi u. 9., adószám: 64474948-1-25; a továbbiakban: Üzemeltető).

A weboldal teljes tartalma, szövegezése, grafikái, hírlevelei, ingyenesen és/vagy fizetősen letölthető cikkei, tanulmányai szerzői jogvédelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és a weboldal üzemeltetőjének kizárólagos tulajdonát képezik.

A weboldal tartalmának, szövegezésének és a weboldalhoz tartozó hírlevelek, letölthető termékek tartalmának engedély nélküli másolása, átdolgozása, felhasználása, más weboldalakon történő publikálása még átírt, átdolgozott, módosított formában teljes egészében vagy részleteiben is tilos!

Az írásbeli engedély és/vagy forrás megjelölés nélküli, másolt, módosított, átdolgozottan publikált tartalom használati díja nettó 20.000 Ft/szó/nap, amely összegről külön felszólítás nélkül számlát küldünk a jogsértést elkövető oldal üzemeltetőjének visszamenőleg a felfedezést megelőző időszakra is!

A weboldal tartalma csak a forrás (www.kreativweb.hu) kattintható link formájában való feltüntetésével és a szerző írásbeli hozzájárulásával felhasználható fel.

A weblap látogatójaként, olvasójaként (továbbiakban: Felhasználó) Önre nézve kötelezőek az itt írt feltételek. A weblap bármely oldalának megnyitásával a Felhasználó az előbbi és alábbi feltételeket elfogadja, és magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben nem ért egyet ezekkel a feltételekkel, ne látogassa weboldalunkat.

A weboldalunkon található összes adat és információ kizárólag tájékoztató jellegű, információs és figyelem felkeltési célokat szolgál. Az oldalon közzétett információk nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. Az oldalakon feltüntetett valamennyi információ felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet. Az itt közölt információk, adatok esetleges pontatlanságai, hibái, változásai miatt az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

Az Üzemeltető semmilyen körülmények között nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, vagy azok használatra képtelen állapotából, meghibásodásából, nem megfelelő működéséből, az adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából keletkeznek vagy más hasonló okból származnak.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy bármikor megváltoztassa szabályzatát. A Felhasználó a fenti weboldal látogatásával maradéktalanul elfogadja ezen szabályzatban foglaltakat.

Küldj üzenetet / Kérj árajánlatot!

Ha kérdésed van vagy árajánlatot kérnél, használd az alábbi üzenetküldő űrlapot! Minden megkeresésre, kérdésre 24 órán belül (vagy még hamarabb) válaszolok!